Izvor: BSC Happy/srpskiportal.rs
11.12.2023 u 14:30
1

BRUKA I SRAMOTA: Evo DOKAZA koliko je Aleksiću „stalo“ do Kosova i Metohije (VIDEO)

Lažni narodnjak i lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić propisno se obrukao učestvujući u političkoj debati, pokazujući da ne zna ni elementarne stvari po pitanju Kosova i Metohije!

U žaru borbe „izgoreo“ je bivši član G17 plusa pokušavajući da opravda sebe i sve članove bivšeg režima zbog katastrofalne politike koju su vodili u slučaju naše južne pokrajine. U nedostatku argumenata, Aleksić je ko iz topa izgovorio, slobodno možemo reći, glupost koja će ostati zabeležena kao jedna od najvećih u ovoj izbornoj kampanji.

– Do te 2012., ma šta ko govorio, mi smo tamo imali i policiju i vojsku – reče đilasovac miseći na KiM. I ostade živ.

DAČIĆ JASNO I GLASNO: „Ne menjamo stranu!“

Aleksiću, iako znamo da kako onda, tako ni sada, nije stalo do KiM, mogao je bar da nauči šta se dešavalo, da pročita i izbegne bruku jer on lično iako je bio deo tadašnje vladajuće strukture očigledno ne zna.

Mali čas iz istorije

Srpska policija i vojska povukle su se sa KiM u leto 1999. posle potpisivanja Kumanovskog sporazuma. Ipak, u Rezoluciji 1244 piše da određen broj srpskih bezbednosnih snaga može biti vraćen u južnu srpsku pokrajinu ukoliko naša država uputi zahtev, a KFOR odluči da je to potrebno i dozvoli. Međutim, to se nikada nije desilo.

S tim u vezi, u vodu pade Aleksićeva tvrdnja da je do 2012. na KiM bila srpska vojska i policija.

Nakon glasnog „buć“ i potonuća i izjave i Aleksića zajedno sa njom na dno, dolazimo do toga koliko je istovremeno i strašno i tužno da neko ko je jedan od lidera sadašnje opozicije, a deo nekadašnje vlasti ne zna da na KiM posle 1999. nema srpskih bezbednosnih snaga.

Bruka i sramota, rekli bi mnogi, a veće od toga je jeza koja podilazi šta bi sutradan moglo da se desi ako takvi dođu na vlast.

Sa čim ćete pred Lazara?

Crne godine obeležile su period od 1999. do 2012. godine, uključujući pogrom i jednostrano proglašenje nezavisnoti, i umesto da se pokrije ušima i ćuti, Aleksić odlučuje da svoju ličnu sramotu i sramotu svojih pajtaša napravi još većom pokazujući elementarno neznanje. Ovo samo jasno pokazuje da je nastavio sa politikom nemara i mantrom koja mu je usađena i koju mora da ponavlja bez obzira što ga činjenice demantuju.

Pomenuta mantra koja glasi da su pre 2012. tekli med i mleko, a da posle te godine ništa ne valja, jedina je politika kojom se lažni narodnjak i đilasovac Aleksić vodi. Ne mari za istinu, ne mari za narod, ne mari za Kosovo i Metohiju, već jedino za fotelju i vlast.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BRUKA I SRAMOTA: Evo DOKAZA koliko je Aleksiću „stalo“ do Kosova i Metohije (VIDEO)”

  1. A zar nisu srpski policajci skinuli uniforme, jednog od njih je predsednik i odlikovao zbog tog „hrabrog čina“ a posle ga je Kurti uhapsio ( srpskog policajca koji je bio policajac na Severu KiM.) ??

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter