Izvor: Informer
26.04.2024 u 17:49
3

MONSTROUZAN NAPAD NA VUČIĆA! Vređali mu porodicu, psovali…

Dok se lider Srbije Aleksandar Vučić kao lav borio za srpski narod i našu državu, za dostojanstvo svih nas, botovi iz Sarajeva, Zagreba, ali i neki domaći, opozicioni iz Beograda, koji ne mogu da dočekaju trenutak da se Srbi obeleže kao genocidni narod, udarali su na Vučica, njegovu porodicu, vređali, psovali...

Po već oprobanom receptu koji primenjuju svaki put kada se radi o nekim važnim nacionalnim pitanjima, dok Vučić ulaže i poslednje atome snage kako bi odbranio Srbiju i srpski narod, sumanuti botovi idu kao prethodnica i podrška raznim političkim opcijama u regionu i Srbiji, stranim ambasadama i raznim „analitičarima“.

Tako su se ovoga puta, dok se Vučić kao lav borio u Njujorku da našem narodu ne zalepe etiketu genocidnog, ustao i jasno, glasno i hrabro rekao da je to nepravda i da će se naša mala zemlja boriti, na društvenim mrežama ponovo nizali komentari:

„Budalo bolesna“, „Vučiću i Dodiku, je*em vam majku, čekajte samo kraj meseca da prođe rezolucija na UN“, „je*em ti mater u pi*ku, Vučiću“, „Treba je*avat majku Vučiću i Dodiku svaki dan“…

Ana Brnabić raspisala lokalne izbore za 2. jun

Po ko zna koji put, udarili su na Vučića lično, udarili su na njegovu porodicu. Ipak, kao i do sada Vučić je stavio državu i svoj narod na prvo mesto – ispred sebe, svojih roditelja, dece, brata… Ni jednom jedinom rečenicom nije odgovorio niti je mario ni za šta osim da odbrani interese Srbije i srpskog naroda.

Fer je da makar zbog toga, njemu i njegovoj porodici, svi zajedno kazemo jedno veliko hvala!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “MONSTROUZAN NAPAD NA VUČIĆA! Vređali mu porodicu, psovali…”

  1. Samo napred poštovani Predsedniče, narod je uz tebe!!! Moja baka je govorila: beži od onih, koje je Bog obeležio! A, psihopate su žestoko obeležene! Neka tebe i tvoje najmiluje Gospod čuva! Pobedićemo zlo, kao i uvek. Živela Srbija!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter