Izvor: BSC Happy
07.05.2024 u 09:28
0

ANA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: „Poseta predsednika SIJA je priznanje našeg značaja, našeg potencijala“

Gošća najgledanijeg jutra u Srbiji je Ana Brnabić - predsednica Narodne skupštine Republike Srbije.

Ana Branbić kaže da je poseta predsednika Kine od istorijskog značaja za Srbiju 

– Danas i sutra je istorijski dan za Srbiju, poseta Si Đinpinga i velika čast koja je ukazana našoj zemlji. Priznanje za značaj, za naše potencijale. Imamo istorisjki najbolje odnse sa Kinom, ali i očigledno nas čeka mnogo stvari u odnosima sa Kinom. Kina, globalna supersila, ekonomija broj 2 u svetu, raste bez sumnje uskoro ekonomija broj 1. Mi smo počastvovavni da Si Đinping u svojoj evropskoj turneiji obiđe samo još Srbiju i to je vest u svim svetskim medijima – kaže Brnabić.

Tajkunski mediji blate posetu Sija Srbija

– Kada se na vratimo kakvi su one odnose gradili… oni opet kreću od sebe, oni su imali prema svim svetskim silama odnos kao da smo mi kolonija. Setimo se samo puštanja na slobodu 1800 albanskih terorista. Oni uvek kreću od sebe. Posete državnika su bile vrlo retke – ističe predsednika Skupštine.

MIGOVI ĆE GA DOČEKATI, ZATIM PESME NA KINESKOM I JAK STISAK RUKE PRIJATELJA VUČIĆA: Evo kako će SRBIJA ugostiti BRATA SIJA i šta on donosi našoj zemlji

Brnabić objašnjava zašto su priče opozicije, kako su kineski krediti omča oko vrata Srbiji, besmislica

– Kredit od Kine uzimaju SAD, članice EU, Kina je najveći zajmodavac na svetu, ekstremno su povoljni. Oni su za Republiku Srbiju izuzetno dobri. Imamo MMF koji služći takođe da čitavom svetu Srbija jeste fiskalno stabilna država i da je nama nivo zaduživanja, stranog duga manji nego stalni prosek – zaključuje Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter