Izvor: B92
19.07.2024 u 16:03
0

ŠOKANTNI DETALJI POTRAGE ZA HAJRIZIJEM: MUP ga pratio dva dana: „Bio je spreman da ubije još nekoga“

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obratio se javnosti povodom likvidacije Fatona Hajrizija.

„To su bile dve neprospavane noći za sve nas. Od sada će biti angažovane sve linije, policijske stanice, SAJ, helikopterske stanice, uprave granične policije. Tu ćemo uključiti i saobraćajnu policiju. Bilo je uključeno 400 ljudi. Doveli smo vas ovde da vidite kako to izgleda. Pucao je, policija ga je likvidirala, nije bilo moguće da se preda. Reč je o surovom i ogrezlom kriminalcu, ovo je peto ili šesto ubistvo.

ISTORIJSKI DAN I PRILIKA ZA SRBIJU: Potpisani memorandumi doneće Srbiji investicije od 6 MILIJARDI €! OVO JE SKOK U BUDUĆNOST

Time smo rešili ne samo albanskog terorizma, već i međunarodnih slučajeva. Nećemo imati ni prema kome, policijac je izgubio život na dužnosti, svi su bili u strahu, ubio bi još nekoga. Pratili smo ga dva dana“,  ističe Dačič.

WFatonov brat je lagao da mu je ovaj ukrao dokumenta. On mu ih je poslao u Srbiju… Dva dana smo ga pratili na kamerama, prvo je ukrao bicikl. Bio je spreman da ubije još nekog, a ne samo policajce“,  rekao je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter