Izvor: Tanjug
22.09.2022 u 09:03
0

SRBIJA SINOĆ NIJE SPAVALA! Vulin: „Vučić bio uz svoj narod i govorio je istinu u UN“

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Aleksandar Vučić govorom u Ujedinjenim nacijama pokazao da je državnik, a ne političar i da je sinoć bio uz svoj narod i govorio istinu.

DRŽAVA U SUBOTU POKAZALA SNAGU! Vulin: „Sve jedinice MUP-a delovale i postupale sinhronizovano, efikasno i jedinstveno“

Vulin je rekao da Vučić govori isto i na Istoku i na Zapadu i uvek iz pozicije srpskog interesa, prenose mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– To se kod njega ne menja. Srbija sinoć nije spavala, ali je bila ponosna da vidi kakvog državnika ima, čoveka koji se upisuje u istoriju. Vučić je sinoć bio uz svoj narod i govorio istinu. To su stvari koje ostaju zapisane zauvek – rekao je Vulin.

Nađite mi jednog Srbina koji će moći da ospori jednu reč iz Vučićevog govora ili Amerikanca ili Evropljanina sa argumentima da kaže zašto Vučić nije u pravu, dodao je Vulin i ocenio da će se iz centara moći videti samo upadljiva tišina.

– Ponosan sam na ono što je izgovorio Vučić -poručio je Vulin.

Odgovarajući na pitanje o Otvorenom Balkanu, Vulin je rekao da je Srbija tu pokazala koliko je velika i da ne zatvara granice nego ih otvara.

– Srbija poziva druge da radimo zajedno, da otvorimo tržište, Evropi to ne odgovara jer smatra da je to neka vrsta konkurencije, a nije – rekao je Vulin.

On je upitao zašto Evropa ne kaže „potrebni ste nam razvijeni, nego priznajte Kosovo pa ćemo za 10 godina razgovarati o rome“.

– Kao kad kažu uvedite sankcije Rusiji pa ćete moći da priznate Kosovo – prokomentarisao je Vulin.

On je ocenio da je Otvoreni Balkan odlična ideja koja se, kako je rekao, pokazao kao izuzetno efikasna.

– U istoriji svako ko je rekao Balkan Balkancima bio je izložen stravičnim pritiscima i gubio glavu. To velike sile ne vole…Naravno da ne želimo da ulazimo u ratove i sukobe – rekao je Vulin.

Na pitanje o novoj „armaturi“ dijaloga između Beograda i Prištine i modelu „dve Nemačke“, Vulin je rekao da su u „dve Nemačke živeli Nemci, odnosno da na KiM imamo Srbe i većinu Šiptara“, kao i da su dve Nemačke nastale nakon što je Nemačka, kako je naveo, počcinila genocid, a Srbija niti je nekog napala, niti je izvršila genocid.

– Ne treba nam nikakav ratni sukob. Vučić je dokazao da je posvećen miru, ali sumnjam da ima iskrene sagovornike sa druge strane…- rekao je Vulin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter