Izvor: Alo
16.06.2024 u 13:00
1

SREĆNO ORLOVI: Vučić se sastao sa ambasadorom UK

Ambasador UK i predsednik Srbije razgovarali o važnim pitanjima

Danas je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, održao sastanak sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva, Edvardom Fergusonom. Vučić je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa sastanka, uz komentar koji otkriva da su razgovarali o ključnim pitanjima za obe zemlje.

– Dobar razgovor sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Edvardom Fergusonom o svim važnim pitanjima za Srbiju i UK. Danas ja plaćam ručak, a Njegova ekselencija, pošto ćemo danas da ih pobedimo u Gelzenkirhenu, plaća sledeću večeru. Srećno Orlovi – napisao je Vučić ispod fotografije sa Instagrama.

VULIN: „Festival Mirdita, dobar dan je uvreda za Srbiju“!

Sastanak je protekao u konstruktivnoj atmosferi, a predsednik je istakao da je bio „dobar razgovor sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Edvardom Fergusonom o svim važnim pitanjima za Srbiju i UK.“ Ova izjava ukazuje na to da su tema razgovora bile široke i obuhvatile su različite oblasti saradnje između Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva.

Uz to, predsednik Vučić je otkrio da je on platio ručak, dok će Njegova ekselencija, kako je napisao, platiti sledeću večeru. Nešto što se retko viđa u javnim izjavama visokih državnih zvaničnika jeste ovakav neformalan dogovor o plaćanju obroka, ali on svakako doprinosi atmosferi prijateljstva i saradnje između dve zemlje.

 

Uz sve ove teme, predsednik Vučić je takođe izrazio podršku „Orlovima“, nacionalnom fudbalskom timu, poželeći im sreću u nadolazećoj utakmici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SREĆNO ORLOVI: Vučić se sastao sa ambasadorom UK”

  1. NEMA OPROSTA !
    VJESTICARENJEM i MAGIJANJEM su Princeza Danica zajedno sa Tamara Vucic ZAJEDNO sa Allessandro Vucicem i sa crnogorkom Marie Chuvalie Shevalier iz Francuske i zajedno sa aussie Mary Donaldsson i zajedno sa Margaretom2 i zajedno sa META FRAUDeriksen i zajedno sa Lars Loekke rAsmussen = su UKRALI NASLJEDJE od druge jugoslavenke koju na kraju POKUSHALI DA UBIJU i koju opisuju sa mental health problemima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter