Izvor: Alo
16.06.2024 u 10:47
0

VULIN: „Festival Mirdita, dobar dan je uvreda za Srbiju“!

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom najave da će se festival "Mirdita, dobar dan" održati u Beogradu na veliki srpski praznik Vidovdan.

– Festival „Mirdita, dobar dan“, a posebno na Vidovdan, je uvreda na koji država Srbija treba da odgovori. Ako ne odgovori država ostaće prostor da građani sami kažu šta misle o takvoj gadosti. Da sam u BIA ili MUP-u niko od učesnika festivala ne bi prešao administrativnu liniju i stigao da vređa Srbiju u Beogradu. I to je još jedan od razloga zašto sam toliko smetao i smetam zapadnim zašitnicima tzv. Kosova – izjavio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin.

ŠAPIĆ: „Izričito sam protiv održavanja festivala „Mirdita, dobar dan“ koji godinama unazad direktno falsifikuje i menja istoriju kroz promovisanje takozvanog kosovskog kulturnog nasleđa“

Festival „Mirdita, dobar dan“, trebalo je da se održi u Beogradu od 27. do 29. juna, saopštila je ranije Inicijativa mladih za ljudska prava, koja je jedan od organizatora. Festival se održava od 2014. godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter