Izvor: TANJUG
27.09.2024 u 16:15
0

U NJUJORKU PROMOVISAN EXPO 2027: Održan svečani prijem „Serbia Beyond Future“

U sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku, stalna misija Srbije pri UN, organizovala je prijem "Srbija izvan budućnosti" (Serbia beyond future)

NJUJORK – U sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku, stalna misija Srbije pri UN, organizovala je prijem „Srbija izvan budućnosti“ (Serbia beyond future), kojim je svetskim zvaničnicima predstavila predstojeću izložbu EXPO 2027, ali i sve što Srbija nudi, kada su u pitanju znanje, nauka, inovacije i tehnološki razvoj.

Na prijemu je govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je istakao da je Srbija zemlja koja ekonomski najbrže raste, uz razvoj informacionih tehnologija, a želi da prednjači i u razvoju veštačke inteligencije i u biotehnologijama.

“Mi smo mala zemlja koja pokušava da uskoči u taj voz, pravi voz, koji je na pravoj pruzi. Ponosni smo na naša dostignuća u oblasti biotehnologije i da BIO4 kampus bude jedinstven u svetu”, rekao je Vučić.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter