Izvor: BSC Happy/Alo.rs
17.09.2023 u 22:34
1

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: „Pred nama je novi period u kome moramo da budemo jedinstveni po ključnim pitanjima“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obraća građanima.

Predsednik govori  o svim aktuelnim temama.

printscreen/ TV Pink

Na samom početku obraćanja predsednik Vučić se osvrnuo na praznik Dan zastave i proboj Solunskog fronta.

– Poslali smo poruke čvrstine i odlučnosti da opstanemo na svojim ognjištima.

Govoreći o obeležavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, Vučić kaže da je taj praznik mnogo važniji od toga hoćemo li imati vremena da „odemo negde da se odmorimo od odmora“.

– Mislim da on govori o nečemu što je sveto, važno, možda najvažnije. Podseća nas na to koliko smo dužni našim precima i šta ćemo da ostavimo potomcima- rekao je on.

Kaže da je ponosan na taj praznik i na poruku koju je Srbija poslala.

– To je bila poruka čvrstine i odlučnosti da opstanemo na svojim ognjištima. Poruka je da znamo da nismo veliki, ali da nikome nećemo dozvoliti da nas unižava i da nećemo dozvoliti nestanak našeg naroda – rekao je Vučić.

Kaže da je ono što nam sledi jeste posle ovih 10 godina je samo „drugo poluvreme“.

– Pred nama je novi period u kome moramo da budemo još snažniji, čvršći, jedinstveni po ključnim pitanjima. To ne znači jednoumlje. U Srbiji jedino imate blokiranje auto-puteva – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: „Pred nama je novi period u kome moramo da budemo jedinstveni po ključnim pitanjima“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter