Izvor: Kurir.rs
17.09.2023 u 22:55
2

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO POJEFTINJENJE NAMIRNICA: Na spisku čak 37 proizvoda, ovo su NOVE CENE!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je tokom svog obraćanja da će u narednim danima u trgovinskim lancima moći da se nađu namirnice, obeležene žigom "bolja cena", koje će biti drastično jeftinije nego što su sada.

Predsednik je doneo korpu s nekim od osnovnih proizvoda i predstavio nove cene.

Lista artikala

Domaća marmelada – sa 290 dinara na 190 dinara

Džem od jagode – sa 329 na 229 dinara

Suncokretovo ulje – sa 160 dinara na 144 dinara

Brašno TIP 500 – sa 79 dinara na manje od 50 dinara

Petit keks – sa 180 dinara na 119 dinara

Namaz „Sirko“ – sa 217 na 159 dinara

Pasulj – sa 340 na 259 dinara

Grašak – sa 180 na 139 dinara

Kupus – sa 99,99 na 69 dinara

„Dobro jutro“ margarin – sa 103, bolja cena 79 dinara

Kiselo mleko – 25 dinara niže

Viršle – sa 109 na 79 dinara

Jetrena pašteta – sa 75 dinara na 49 dinara

Luk – sa 99 na 79 dinara

Sapun – sa 49 dinara, na 30

Pasta za zube – sa 150 na 99 dinara

– Ljudi treba da znaju da imamo punu sigurnost za sledeću godinu. Na inflatorna kretanja utiču cene energenata. Uradili smo to za poljoprivrednike, oni će imati plavi dizel po nižoj ceni. Ali, govorili su nema ulja, brašna, a sada je to na spisku. Čekamo da vidimo za naftu, treba da pregovaramo sa MMF-om. Vrlo smo oprezni po tom pitanju. Čitao sam svakojake komentare. Na nešto što je najbolja namera, da odgovorite time da hoću da ubijem penzionere. Jeste, želim da ubijem oca i majku…. Užas. Oni nemaju politiku, program, plan, ne mogu da ponude ništa osim mržnje, i zato su ideje takve. Taj parizer nije moj, nego Miškovićev. Dobro je što je uradio to. Hvala, što je izašao u susret građanima – dodao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO POJEFTINJENJE NAMIRNICA: Na spisku čak 37 proizvoda, ovo su NOVE CENE!”

  1. Videla sam salvete u Lidlu, sasvim lepe i dosta ih ima, bele su boje, oamnjeg formata ali ni ne trebaju veće , na kojima je pisalo bolja cena i naravno da sam ih odmah kupila , pitala sam za parizer da probam bas taj , imaju druge ali bas taj sa Bolja cena nemaju , ali Aman uvozi crvene paprike iz Nemacke i to preko Poljske , jeste jeftinija ali ako se vdi odakle su i koliko su putovale sta ce im to kada je Srbija puna paprika i to crvenih fantastičnih ajvarki .
    Definitivno voće i povrće ipak treba kupovati u Maksiju, nešto na pijaci , ostalo što je sniženo po raznim radnjama samo treba pratiti gde je šta sniženo . Ovaj šipak u flašama od 5 litara čula sam da je to možda od zamrznutih šipaka od prošle godine , neka se pokupuje na početku pa kupovati pri kraju sezone i napraviti pekmez od šipaka a opet sam čula a ja nešto nemam ni od ranije poverenja u orgasnku našu proizvodnju po pijacama jer nije ispitana po laboratorijama a svaka omanja laboratorija bi trebala biti na po nekim pijacama , zato možda da se ima poverenja u samouslugama ako je ispitano, kaže mi jedan prodavac koji prodaje bademe i semenke Ma kakva bre organaska proizvodnja to sačekaju povrće i voće od seljaka sa ove strane poijace da odstoji dav tri dana i što oni ne prodaju i prebace na svoje tezge kao organsko je .
    Vucic kada najavi sta ce biti na pojeftinjenju treba da kaže od kojh je proizovadjača odredjeni proizvod jer se domacie razumeju i u proizvodjače . otprilike znaju koji je pouzdaniji a koji nije .
    Zato konačno treba da prordae sve laboratorije koje lsuže za ispitavanje namirnica i ostalih proizvoda da zna narod šta zaista jede i šta kupuje , šta je falsifikat a šta nije .
    Eno u Lidlu na sniženju Čips , da li je to onaj što je prošao naša nazovi laboratorisjka ispitiavanja a dočekali ga Hrvati i istražili u njihovim laboratorijama da je neispravan , ne navijma za Hrvate ali svaka im čast na tome, sve laboratorije u Srbiji otvoriti po tom pitanju u Srbiji , u čemu je problem !.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter