Izvor: BSC Happy
06.01.2024 u 10:25
0

VLADIMIR ORLIĆ ZA HAPPY TV: ĐILASOVCI lažu i sopstvene birače, UDARAJU na SRPSKI NAROD! Ponovo su NAJUBEDLJIVIJE POTUČENI!

Deo opozicije iznutra pokušava da uruši državu Srbiju, te se novi pritisci očekuju nakon završetka praznika. Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je potpredsednik Srpske napredne stranke dr Vladimir Orlić.

Vladimir Orlić smatra da je glas naroda glas Boga, te da nema kompromisa oko narodne volje!

– Kada pričate o bivšem režimu znate o kome je reč. Možete na osnovu onoga što su uradili do sada da vidite čime prete i šta će da rade narednih dana. Srbija je imala izbore 17. decembra. Njih je bilo baš briga. Oni su tražili te izbore, dobili ih i imaju problem sa voljom naroda. Kada ljudi nešto kažu, to mora da bude zakon za sve. 1,8 miliona glasova, jaka poruka, 47 odsto glasova. Od toga ne možete da pobegnete. Padali su u jeftinu patetiku, ječali po ulicama. Reč je uvek o potpuno neodgovornim ljudima koji konstatno lažu. Lažu ljude kojima se obraćaju sami. Lažu svoje birače. „Nećemo da priznamo rezultate izbora“, jer se pojavilo kao 40.000 fantoma iz Srpske. Najgoru kampanju su pokrenuli protiv našeg naroda iz Srpske. To je najužasnija stvar koju ste mogli da uradite – ističe Orlić. 20 odsto glasova više dobila je lista Beograd ne sme da stane. Svuda ubedljivije – ističe Orlić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter