Izvor: ALO
26.07.2024 u 17:07
0

VUČIĆ GOST KOD MAKRONA: Predsednik Srbije u Jelisejskoj palati (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće ceremoniji otvaranja 33. Letnjih olimpijskih igara.

Predsednik Vučić je, pored zvanične ceremonije otvaranja Olimpijskih igara gost je na prijemu koji u čast svetskih lidera priređuje predsednik Republike Francuske Emanuel Makron.

Tokom prijema kamera je zabeležila najsrdačniji pozdrav između predsednika Vučića i njegovog kolege Makrona.

Predsednik Vučić je, pored zvanične ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, gost na prijemu koji u čast svetskih lidera priređuje predsednik Republike Francuske Emanuel Makron.

Podsetimo,  ranije danas je predsednik Vučić izjavio da će tokom boravka u Parizu imati brojne razgovore, budući da su mnogi državnici tu, ali da je za njega najvažnije kako će da nastavi razgovore sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i da se što pre ugovori njegova poseta Srbiji.

„Deo mog tima trenutno razgovara sa njegovim timom oko te posete. Pokušavamo da uskladimo datume“, rekao je Vučić novinarima u Parizu.

„Ceo svet dolazi ovde, vodite razgovore sa svima“, rekao je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter