Izvor: Tanjug
07.07.2021 u 15:26
0

VUČIĆ: KULA BEOGRAD – Nema velikih dela, bez velikih snova! (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je danas video-snimak na svom instagram nalogu „avucic“, uz poruku da nema uspešne politike i velikih dela bez velikih snova.

VAŽNO: 

POZNATA AGENDA! Međustranački dijalog 9 i 10. jula

ORBAN SUTRA U SRBIJI: I LIČNA PODRŠKA

(VIDEO) VUČIĆ: Plaši me teško pogoršanje situacije već tokom leta!

Na video snimku prikazani su kadrovi sa gradilišta „Beograda na vodi“, u okviru kojeg su nedavno završeni radovi na konstrukciji Kule Beograd, koja je sada sa 168 metara, najviša zgrada u našoj zemlji i ovom delu Evrope, kao i sa Savskog trga.

PROČITAJTE JOŠ:

SKUPŠTINA KOSOVA USVOJILA REZOLUCIJU O SREBRENICI! Srpska lista NAPUSTILA sednicu

ZAVRŠENI PRIJEMNI ISPITI NA FAKULTETIMA! Bez primedbe na rang-liste!

GALE KERBER ZA HAPPY TV: Bez muzike nema života, rok se vraća na velika vrata!

„Neko se usudio da sanja, ali se neko usudio i da dela. Nema uspešne politike i nema velikih dela, bez velikih snova. Zato su na početku bili potrebni snovi, a onda je bio potreban konkretan i hrabar rad da se stvari dovedu u delo. Moj san je da naša deca ponosno kažu da su od nas nasledila lepšu i uređeniju zemlju, nego što smo je mi dobili od naših roditelja“, naveo je Vučić.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter