Izvor: kurir
15.07.2024 u 20:47
0

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MELONIJEVOM: Do kraja godine u Beogradu će se održati samit vlada dveju zemalja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je imao odličan razgovor sa premijerkom Italije Đorđom Meloni i da su postigli dogovor da se do kraja godine u Beogradu održi samit vlada dveju zemalja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u objavi na Instagram profilu „buducnostsrbijeav“ naveo da je imao odličan razgovor sa premijerkom Italije Đorđom Meloni o geoplitičkim prilikama, situaciji u regionu, bilateralnoj saradnji i evropskom putu Srbije. Dogovorili smo se, ovom prilikom, da se do kraja godine održi samit naših dveju vlada u Beogradu.

 

„Ponovio sam da Srbija izuzetno ceni saradnju sa Italijom, kao jednim od najvažnijih političkih i ekonomskih partnera, i zahvalio na podršci koji nam ova zemlja pruža na našem EU putu. Premijerka Italije je posebno naglasila inters njene zemlje za očuvanjem mira u regionu, a predložene su i aktivnosti koje se tiču proširenja EU na Zapadni Balkan“, naveo je Vučić.

OVAKO NEŠTO JE NEDOPUSTIVO: Brutalna hajka na predsednika Vučića!

Dodao je da se zahvalio Đorđi Meloni na prijateljstvu i italijanskim investicijama u Srbiji, kao i da su se dogovorili da razgovor nastave u četvrtak na Samitu Evropske političke zajednice, koji se održava u Londonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter