Izvor:
08.06.2024 u 21:29
0

VUČIĆ SE OBRATIO NA SVESRPSKOM SABORU: Duh slobode širi se svetom, a mi PAMET U GLAVU – SAČUVAĆEMO SRBIJU I SRPSKU!

Predsednik Srbije kaže da se na ovom mestu, ispred kule Beograd, najbolje vidi šta je urađeno prethodnih godina.

– Vidite sada zašto je Miletu danas za nijansu lakše. Kada vam padnu na pamet politički protivnici, onda je vama relativno lakše. Ja nemam vremena da o njima govorim, što znači da je Miletu verovatno lakše. Ja vidim tešku situaciju.

On je spomenuo svog oca, i ističe da kad god su išli u njegov kraj, ljudi su govorili: „Vi u Srbiji ne razumete koliko vas mi Srbi preko Drine volimo, nikada to nećete razumeti“.

– Tek kada sam odrastao shvatio sam to, da je Srbija sve čoveku i na Sokocu, i u Trebinju, i u Bijeljini, i u Šamcu, i svuda. Ali i nama Banjaluka i svaki od ovih gradova postaje jednako drag kao i bilo koje mesto u Srbiji. Danas sam rekao, od danas će svaki naš ministar na prvi svoj put ići u Banjaluku. Da smo samo to uradili, a mislim da smo mnogo toga danas uradili, postavili temelje za mnogo važnih i divnih stvari. Tiha voda breg roni – kazao je predsednik.

Vučić se zahvalio Dodiku, na tome što se u svakom trenutku borio da sačuva Srpsku, u gotovo nemogućim uslovima.

– Ja se hvalim investicijama, a lako je meni. Njima je deset puta teže, iz milion razloga. I čestitam vam na tome što ste sačuvali ognjišta naših naroda. Znam da će vam biti teško, da spremaju presude za jul i avgust, da nema pauze za procese protiv predsednika Srpske. Ali ja znam da je narodu u Srpskoj lakše zato što ćemo pametnom i mudrom politikom grabiti ka ostvarenju naših nacionalnih ciljeva. I niko ne treba da sumnja da ako neko ugrozi opstanak RS na kojoj strani će biti Srbija – istakao je

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter