Izvor: KURIR
20.07.2024 u 12:25
0

VUČIĆ SUTRA SA ČLANOVIMA OLIMPIJSKOG TIMA SRBIJE: Predsednik će im uručiti državnu zastavu, koju će nositi u Parizu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće sportiste i članove olimpijskog tima Srbije sutra u 10.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Tom prilikom, predsednik Vučić svečano će im uručiti državnu zastavu, koju će nositi na Olimpijskim igrama u Parizu.

Predsednik Vučić je u petak rekao da medalje očekujemo od strelaca, rvača, boraca u tekvondu, džudista.

 

„Voleo bih da košarkaši osvoje medalju, mada je teško protiv američkih zveri, koje su fizički dominantne. Kada bi došli do srebra – bilo bi čudesno“, rekao je Vučić.

Predsednik se zahvalio srpskim NBA igračima i dodao da se lično založio da trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić zaigra u Parizu.

„Mnogo hvala Bogdanoviću i Jokiću, koga sam lično molio i njegovu braću, ali teško je protiv onih zveri igrati, protiv Embida ne smete da uđete u reket. Oni Amerikanci su sačuvaj Bože, ali ne zaboravite mi smo igrali bez Bogdanovića, nije bilo Milutinova. Nismo mogli mnogo ni da pogodimo, tako da se nadam boljima“, istakao je on.

Vučić je dodoao je da nije zadovoljan onime što je video na EP u Nemačkoj, i da mora da bude bolje.

„Ako možemo u ekonomiji da budemo odlični, onda i u sportu moramo biti odlični“, kazao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter