Izvor: Tanjug
06.10.2022 u 19:10
0

Vulin danas razgovarao sa grčkim ministrom o suzbijanju ilegalnih migracija, evo koje dogovore su postigli putem telefonske linije!

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas telefonom sa ministrom za zaštitu građana Republike Grčke Panajotisom Teodorikakosom.

PRE 22 GODINE SRUŠEN JE USTAVNI POREDAK SRBIJE I SRJ! Vulin : „Srbija je demokratska, slobodna i uspešna uprkos 5. oktobru“

U telefonskom razgovoru dvojice ministara istaknuto je da su Republika Srbija i Republika Grčka posvećene rešavanju problema iregularnih migracija, te da je saradnja srpske i grčke policije na suzbijanju iregularnih migracija dobra što je posebno važno imajući u vidu da se obe zemlje nalaze na migrantskoj ruti.

Grčki ministar Teodorikakos istakao je da se Republika Grčka susreće sa problemom povećanog priliva migranata i da rešavanju migrantske krize treba pristupiti ozbiljno i odgovorno i pronaći jedinstveno zajedničko rešenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je u telefonskom razgovoru istakao da je Srbija  dokazala da je država na migrantskom putu koja je u stanju da se nosi sa posledicama ove krize i zaštiti i svoj način života i u isto vreme bude humana prema migrantima, ali je još jednom ponovio stav da Srbija neće biti parking za migrante i da Srbija nije odgovorna za izazivanje migrantske krize.

Tokom razgovora dvojice ministara istaknuta je dobra policijska saradnja.

Ministar Vulin zahvalio se Republici Grčkoj na poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije.

Ministar Teodorikakos je ministra Vulina pozvao u zvaničnu posetu Republici Grčkoj i kazao da bi ta poseta bila dobra prilika i za potpisivanje sporazuma o zajedničkim patrolama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter