Izvor: Tanjug
06.10.2022 u 19:32
0

LIZ TRAS OŠTRO DEMANTOVALA DA IMA „SKRIVENE NAMERE“: „Moj dolazak u Prag nema veze sa približavanjem Evropi…“

Britanska premijerka Liz Tras izjavila je danas da njeno prisustvo na inauguracionom skupu Evropske političke zajednice u Pragu nije vezano za približavanje te zemlje Evropi.

LIZ TRAS STRAJUHE DA JE IZGUBILA AUTORITET: „Svi smo ujedinjeni oko vladinog plana rasta, ali…“

„Ovde se ne radi o približavanju Evropi. Radi se o saradnji sa Evropom na pitanjima sa kojima se i jedni i drugi suočavamo. I jedni i drugi se suočavamo sa rastućim troškovima energije“, kazala je Tras odgovarajući na pitanje novinara, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Evropska unija i njeni susedi od Britanije do Turske sastali su se danas u Češkoj na skupu Evropske političke zajednice, navela je agencija.

Britanija je jedina zemlja koja je do sada napustila EU.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter