Izvor: INFORMER
18.06.2024 u 09:41
3

SVAKA AKCIJA IMA REAKCIJU! ZELENSKI ZACVILEO U ŠVAJCARSKOJ PA MISLIO DA ĆE PUTIN ĆUTATI: Kreće KOMADANJE Ukrajine!

Rezultat švajcarskog samita o Ukrajini je činjenica da sada Kijev neće moći da koristi izgovore koji zemlji zabranjuju da pregovara sa ruskom stranom, dok zemlju čekaju nove podole, izjavio je ukrajinski politikolog Konstantin Bondarenko.

– Nakon samita u Švajcarskoj i mirovne ponude ruskog predsednika Vladimira Putina, san o ruskoj predaji je završen – rekao je on.

Politikolog je takođe rekao da Rusija efektivno apsorbuje Ukrajinu deo po deo. Kao rezultat toga, ruska strana u Ukrajini uspela je da iskoristi taktiku malih koraka, koja je bila uspešna za Moskvu.

KINA IMA BOJEVE GLAVE SPREMNE ZA UPOTREBU? Povećana količina operativnog nuklearnog oružja u svetu, veliku većinu drže DVE ZEMLJE

 

– Rusija sada čini sve da napravi novi korak, odgrize novi komad i nakon toga ponudi novu verziju mira pod ruskim uslovima. Ne pregovaraju, ne pristaju na uslove, što znači da naprave još jedan korak, progutaju još jedan komad Ukrajine. Upravo je ta politika malih koraka prilično efikasna sa stanovišta Ruske Federacije – kaže Bondarenko.

Ekspert je dodao da je Rusija uspela da reši za sebe glavno pitanje na kopnu. On je pojasnio da se radi o probijanju kopnenog koridora do Krima.

– Krim je danas jedan od glavnih elemenata svih ovih vojnih operacija tamo su koncentrisane određene pozadinske strukture, baze i tako dalje – zaključio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SVAKA AKCIJA IMA REAKCIJU! ZELENSKI ZACVILEO U ŠVAJCARSKOJ PA MISLIO DA ĆE PUTIN ĆUTATI: Kreće KOMADANJE Ukrajine!”

  1. Propala politika Zapadnih Bankara uvodi Ameriku u Recesiju a Rusiju,Kinu,Indiju i sav Svet koji pripada Briksu u novu Renesansu.Putin je kreator Novog Svetskog Poretka u kome će biti zbrisan Zapadni Kolonijalizam a Svet vraćen u realnost i prosperitet na ravnopravnoj osnovi.To je Car Putin, Sidjiping,Modi i dr.mudri ljudi a ovi satanistickim zlotvori odlaze u Pakao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter