Izvor: kurir
18.06.2024 u 17:03
0

VUČIĆ NA SVEČANOM RUČKU U ORGANIZACIJI KRALJEVINE BELGIJE: Zahvalio se na zalaganju, prepoznavanju postignutih rezultata i podršci (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ručku koji je ambasadorka Kraljevine Belgije Kati Bugenhout organizovala povodom završetka belgijskog šestomesečnog predsedavanja Savetom Evropske Unije.

– Danas smo u ambasadi Kraljevine Belgije sumirali utiske povodom belgijskog šestomesečnog predsedavanja Savetom EU, koje se odvijalo u trenucima mnogih previranja u Evropi i svetu. Hvala Belgiji na zalaganju za proširenje, prepoznavanju postignutih rezultata i podršci evropskoj perspektivi Zapadnog Balkana, a mi se nadamo da će Srbija uspeti da napravi nove korake u pogledu pridruživanja EU tokom predstojećeg mađarskog predsedavanja Savetom EU. – Hvala ambasadorki Bugenhout na priređenom ručku i prilici da sa ambasadorima država članica EU razmenim mišljenja o svim izazovima sa kojima se susrećemo kako u regionu, tako i u celoj Evropi.

 

VUČEVIĆ NA KONFERENCIJI ZA „MIR I ODRĆIVI RAZVOJ“: Moramo dobiti konkretan signal iz Brisela

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter