Izvor: Alo
27.09.2024 u 08:21
0

ZAPAMTITE OVO SADA PRVI PUT GOVORIM: Borba će trajati 10 godina recimo bez kakvih rešenja!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u obraćanju iz Njujorka, govorio je i o miru između Ukrajine i Rusije.

Istakao je da svi govore o miru, a svi u stvari govore o „svom miru“, tj. pobedi nad protivnikom.

ALEKSANDAR VUČIĆ: Ljudi imaju svoje novčanike, znaju šta se dešava

– Niko to ne krije, a na kraju će mir biti, zapišite, prvi put ovo govorim javno, na dostignutim linijama korejskog scenarija. Zato će biti borba za svako selo i svaki grad, što će trajati 10 godina recimo bez kakvih rešenja – rekao je Vučić.

Kaže da je Bajden dobio isto istraživanje koje je on video (po kom je Ukrajina tek na 9. mestu za Amerikance).

– Rusi sada, uz sve probleme i teškoće koje imaju, oni ne pokazuju da se sa tim suočavaju. Pokazali su da su žilaviji nego što su svi očekivali. Pričam o ekonomiji, a bilo je strašno glupo potcenjivati rusku vojsku, jer ko god je potcenjivao rusku vojsku znamo kako je kroz istoriju prošao – rekao je predsednik Srbije.

–  Mira ne može da bude zato što Rusi sada imaju psihološku prednost na ratištu. Tramp je orijentisan ka biznisu i on će gledati da pronađe rešenje. Tramp je video to istraživanje i zato je smeo da ide ovako otvoreno protiv Zelenskog – rekao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter