Izvor: Tanjug
28.01.2022 u 12:53
0

Zorana Mihajlović: Pretnje predsedniku Vučiću su pretnja po bezbednost države

Potpredsednica vlade i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović rekla je danas u Boru da su pretnje atentatom na predsednika Aleksandra Vučića direktna pretnja bezbednosti države i veruje da će nadležne službe uspeti da zaštite predsednika.

Duboko verujem u rad svih nadležnih državnih organa. Mislim da je svaka vrsta šale i svega što možemo da čujemo u pojedinim medijima u vezi sa pretnjama atentatom na predsednika neozbiljna i neodgovorna, kazala je Mihajlovićeva novinarima u Boru.

Kako je rekla, pričamo o pretnjama predsedniku Srbije i svideo se on nekome ili ne, on je predsednik Republike.

To nije samo život Aleksandra Vučića, već predsednika države, i pretnje atentatom su pretnja po bezbednost države. Svaka pretnja mora da se ispita i verujem da će naše službe zaštiti bezbednost predsednika, navela je Mihajlovićeva.

Ona je rekla da nije bilo davno kada smo izgubili predsednika vlade (Zorana Ðinđića), pred čiji atentat su se pričale slične stvari koje se danas pojavljuju u javnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter