Izvor: Tanjug
18.05.2020 u 18:13
0

MILO NAJAVIO: Izbori do kraja septembra

Predsednik Milo Đukanović veruje da će redovni parlamentarni izbori u Crnoj Gori biti održani na jesen, na kojima će, kako kaže, građani imati priliku da se izjasne šta zaista misle o nosiocima političkih ponuda.

Ðukanović je rekao da bi u skladu sa Ustavom izbori trebalo da budu održani do kraja septembra.

OBAVEZNO PROČITAJTE

ŠOKANTNO PRIZNANJE BILJANE R! Muž me tera u prostituciju jer smo pukli zbog korone!

COVID 19, SLUČAJ VRANJE! KISIĆ -TEPAVČEVIĆ: Ovo nije trebalo da se dogodi!

PAVLE PRED SMRT PREDVIDEO: Joanikije će biti patrijarh!

NA SELU JE BOLJE! Kragujevčani započeli unosan biznis!

Pokušaćemo da dođemo do prihvatljivog datuma većini, datuma koji je u granicama ustavne obaveze. A da li će to biti krajem avgusta, početkom ili krajem septembra – videćemo”, rekao je Ðukanović na konferenciji za novinare u Cetinju povodom dve godine mandata.

On je rekao da je iskustvo sa korona virusom ukazalo na visok nivo funkcionalnosti države i na dobar nivo efikasnosti i odgovornosti sistema, počev od zdravstvenog.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

LEKOVITE I MOĆNE Počela je sezona, a ovo voće je 10 puta bolje od aspirina!

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE: Evo kakvo nas vreme očekuje!

DOKAZALA I NAUKA: 11 bapskih priča koje su APSOLUTNA ISTINA!

LEPA LUKIĆ PRVI PUT NAKON IZOLACIJE: Za 50 godina nisam ovo doživela (VIDEO)

OVO NIJE TEORIJA ZAVERE VEĆ NOVO ČOVEČANSTVO Pročitajte 24 tačke Agende Novog svetskog poretka (FOTO)

“Mislim da je to razlog zbog kojeg verujem da danas građani više veruju državi Crnoj Gori i institucijama, nego što je to bilo u nedavnoj prošlosti”, rekao je Ðukanović.

On je današnje obraćanje iskoristio da građanima Crne Gore čestita 21. maj – Dan nezavisnosti.

„Dan kada smo sa olovkom u ruci vratili državno i nacionalno dostojanstvo. Vratili dug našim slavnim precima, i otvorili novu, evropsku perspektivu Crne Gore. Dostojni i svoje istorije, i 21. veka“, naveo je Ðukanović.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter