Izvor: Tanjug
28.06.2020 u 08:46
0

Zbog KORONE NEMA LITIJA! SPC u Crnoj Gori prihvatila NOVE MERE Ministarstva zdravlja!

 Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je da je prihvaćena odluka Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti (NKT) da se ne organizuju litije, ali i da će biti nastavljene službe i molebni za oslobađanje od, kako je rekao, bezakonja koje je zavladalo u Crnoj Gori.

Komentarišući navode direktora Instituta za javno zdravlje Bobana Mugoše da su se s Mitropolijom crnogorsko-primorskom dogovorili da nema litija, Amfiloihije je  rekao da ne zna na osnovu čega je to izjavio.

SAZNAJTE JOŠ…

Aleksandar Vučić: „Ako TRAMP POBEDI pozicija Srbije bila bi LAKŠA!“

NOVA LISTA! Evo KO od SUTRA može u Crnu Goru BEZ TESTA!

Kolumbija po broju ZARAŽENIH KORONA virusom PRETEKLA Kinu!

-Mi smo prihvatili tu odluku NKT-a iz brige o zdravlju naroda, i telesnom i duhovnom. Nismo se dogovarali sa njim. To je zakon koji je donet i mi ga prihvatamo i poštujemo-, rekao je Amfilohije.

Episkopski savet Srpske pravoslavne crkve saopštio je juče da će ispoštovati nove mere crnogorskog Ministarstva zdravlja koje se odnose na zabranu verskih okupljanja, iako su, kako se navodi, „očigledno selektivne i diskriminatorne“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter