Izvor: telegraf
28.06.2020 u 21:52
0

TURISTI MASOVNO HRLE U HRVATSKU NA LETOVANJE Ni korona im ne smeta!

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je danas da u toj zemlji trenutno boravi oko 350.000 stranih gostiju i da je to raritet i van Evrope.

SAZNAJTE JOŠ…

OGLASIO SE NEMAČKI VIRUSOLOG: „Nalazimo se u NEPREKIDNOM TALASU, čas raste, čas opada!“

LEPI DANI DO VIKENDA! Vremenska prognoza za iduću nedelju je KATASTROFA!

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU! Blokovi bez struje!

NOVI SKOK ZARAŽENIH: Testirano 4.905 osoba, a registrovano 254 OBOLELIH!

On je prilikom posete Preduzetničkom inkubatoru u Novskoj izjavio da, kada se radi o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, nema podataka da među novozaraženima od korona virusa ima težih kliničkih slučajeva, odnosno da niko nije na respiratoru. 

Govoreći o Ðakovu, koje je novo žarište zaraze, Božinović je rekao da ga nadgledaju epidemiološke službe koje će odlučiti o eventualnom uvođenju rigoroznijih mera.

Dodao je i da je krizni štab odlučio da inspektori obilaze noćne klubove i prate poštovanje uputstava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter