Izvor: Kurir
05.09.2024 u 11:20
0

3 MALOLETNICE PRETUKLE DRUGARICU(17): Celu situaciju su zabeležile telefonom

Tri maloletne devojčice pretukle su skoro punoletnu prijateljicu i ceo napad snimile mobilnim telefonom, a potom podilile video s drugima.

Incident se dogodio prošle godine u novembru u naselju u Brodsko-posavskoj županiji. Policija je saopštila da su devojke od 12, 14 i 16 godina napale 17-godišnju prijateljicu.

UBILA NEPOKRETNU SESTRU PA POVREDILA SEBE: Zločin se dogodio u porodičnoj kući

– Dvoje maloletnih okrivljenih (14 i 16 godina) su se posebno drsko i nepristojno ponašali na javnom mestu, tako što su pozvali svoju drugaricu u park i više puta je udarili otvorenim delom dlana po glavi i odgurnuli.

Zbog toga je 17-godišnjakinja pala sa klupe na kojoj je sedela. Takođe, utvrđeno je da je u incidentu učestvovalo i dete (12), tako da je i ona ošamarila oštećenu.

Devojka (14) je svojim mobilnim uređajem snimila opisani događaj, a zatim je snimak događaja podelila sa ostalim korisnicima putem Snepčet aplikacije. Policijska stanica je dobila snimak od anonimne osobe.

Policijska stanica je u februaru ove godine podnela pisanu prijavu Hrvatskom zavodu za socijalni rad radi preduzimanja mera i radnji iz svoje nadležnosti – otkrila je policija.

Policija u optužnici traži da se devojčicama od 14 i 16 godina izrekne sudska opomena kao vaspitna mera kako bi se uticala na njihovu svest da više ne čine prekršaje.

Najmlađa devojčica (12) nije optužena zbog godina. Socijalni radnici su već intervjuisali roditelje svih devojčica i preduzeli mere iz svoje nadležnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar