Izvor: Tanjug
10.07.2022 u 18:34
0

Abazović pozdravio odluku DPS-a da uskrate podršku njegovoj Vladi: „Odgovorno je i državnički kada niste u mogućnosti da pomognete državi, da joj makar ne odmažete!“

Premijer Crne Gore Dritan Abazović pozdravio je odluku Predsedništva Demokratske partije socijalista (DPS), koje je danas odlučilo da uskrati podršku Vladi, ističući da će se videti šta je stav većine poslanika.

„Pozdravljam odluku Predsedništva DPS. Odgovorno je i državnički kada niste u mogućnosti da pomognete državi, da joj makar ne odmažete. Videćemo šta je stav većine poslanika“, napisao je Abazović na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da Crna Gora mora dalje i da kriminal, korupcija i nacionalizam nisu opcije.

„Pobediće evropska budućnost“, poručio je Abazović.


Predsedništvo DPS-a saopštilo je prethodno da je Vlada Crne Gore izgubila podršku te stranke zbog, kako se tvrdi, napuštanja evropske agende.

DRAMA U CRNOJ GORI Đukanovićev DPS uskraćuje podršku Vladi Dritana Abazovića nakon usvajanja Predloga Temeljnog ugovora sa SPC!

U saopštenju posle sednice Predsedništva DPS-a izraženo je žaljenje zbog promene političkog kursa Vlade Crne Gore kojom je, kako se ocenjuje, „suprotno političkom sporazumu o njenom formiranju, Vlada napustila prioritetni zadatak ispunjavanja obaveza iz agende evropskih integracija i ishitreno, neodgovorno i bez konsultacija sa stručnom javnošću ušla u zaključivanje Ugovora sa SPC“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter