Izvor: Tanjug
10.07.2022 u 18:18
0

Odlazeći bugarski premijer Kiril Petkov pozvao je S. Makedoniju da prihvati francuski predlog!

Odlazeći premijer Bugarske Kiril Petkov, pozvao je Severnu Makedoniju da prihvati francuski predlog o ukidanju bugarskog veta i deblokadi početka pregovora o članstvu u EU.

Petkov je u intervjuu za BTV ocenio da bi bilo užasno da Albanija nastavi proces pristupanja ka Evropskoj uniji, a Severna Makedonija ostane izvan tog procesa, prenosi Alsat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao da je francuski predlog izuzetno dobar i da omogućava da stav bugarske postane evropski stav, navela je MIA.

Petkov je poručio da je evropski put za Severnu Makedoniju, ako želi da se razvija, jedini put.

SPAŠEN JOŠ JEDAN OD TRI PRIJATELJA Državljanin S. Makedonije izvučen je iz vode nakon 18 sati provedenih u moru!

Francuski predlog naišao je na snažan otpor najveće opozicione partije u Severnoj Makedoniji VMRO-DPMNE i određenog broja građana i nevladinih organizacija, što je dovelo do višednevnih protesta ispred zgrada makedonskih institucija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter