Izvor: Tanjug
19.12.2020 u 19:49
0

BITKA S KORONOM U SRPSKOJ: Na respiratoru 67 pacijenata, u bolnicama se leči 1.021 zaraženih

U bolnicama u Srpskoj od posledica kovida trenutno se leči 1.021 paijent, od čega u Univerzitetskom kliničkom centru RS 369, a u opštim bolnicama njih 652.

Prema podacima Instituta za javno zdravstvo RS, posle UKC RS, najviše hospitalizovanih je u Bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju 148, u Opštoj bolnici Prijedor je 73, a u Bolnici „Sveti Vračevi“ u Bijeljini 70 pacijenata, piše Srpskainfo.

U Srpskoj je trenutno na respiratoru ukupno 67 hospitalizovanih, od čega u UKC RS njih 35. U ovoj zdravstvenoj ustanovi, na kiseoničkoj maski je 119 pacijenata.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PO GRADOVIMA Beograd stao na kotu 1.000

OTKRIĆE BRITANACA Novi soj kovid 19 brže se širi!

DOBRA VEST NA SVETOG NIKOLU! Padaju korona brojke!

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MAKRONOM: Poželeo sam mu brz oporavak! (FOTO)

GOJKOVIĆ: Fajzerova vakcina ispunjava sve propisane standarde

U UKC RS, od ukupnog broja hospitalizovanih, srednje tešku kliničku sliku ima 205, a tešku 112 pacijenata, a životno je ugroženo njih 49

U protekla 24 časa, kovid je u RS odnio čak 28 života, a reč je o 19 muškaraca i devet žena, srednje i starije životne do

Osam preminulih je iz Banjaluke, pet iz Prijedora, četiri iz Kozarske Dubice, po dvoje preminulih iz Bijeljine i Mrkonjić Grada, a po jedno iz Teslića, Bratunca, Rogatice, Novog Grada, Gacka, Laktaša i Srpca.

Podsetimo, do sada je u Srpskoj potvrđeno 35.008 slučaja korona virusa, a preminulo je ukupno 1.546 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter