Izvor: Tanjug
12.05.2020 u 21:44
0

CRNA GORA NE MIRUJE Litija u Nikšiću, narod na ulicama! (VIDEO)

Srpska pravoslavna crkva (SPC), povodom spornog Zakona o slobodi veroispovesti, organizovala je danas u Nikšiću litiju kojoj su prisustvovali brojni vernici, posle čega je direktor crnogorske policije Veselin Veljović upozorio da je tim skupom prekršena naredba o zabrani okupljanja i da će organizatori biti procesuirani.

EKSKLUZIVNO! OVO ČUDO NA OSTROGU JOŠ NIJE VIĐENO Nepregledni red vernika pred manastirom! (VIDEO, GALERIJA)

„Svi koji se nisu pridržavali dogovora i obećanja koje su dali policiji, snosiće odgovornost i posledice koje iz toga proizlaze“, navodi se u Veljovićevoj izjavi objavljenoj na Tviter nalogu Uprave policije Crne Gore.

EKSKLUZIVNO! Pogledajte kako crnogorski policajac pozdravlja vernike podno Ostroga! (VIDEO)

Okupljeni su, kada su se pojavili mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i episkop budimljansko nikšićki Joanikije, počeli da skandiraju “ne damo svetinje”, prenosi portal CDM.

Oglasio se i Savet za građansku kontrolu rada policije, koji je saopštio da je litija u Nikšiću neprijavljeno javno okupljanje.

MILO POKLEKAO! Vernici stigli u manastir Ostrog, Amfilohije se sprema za liturgiju

Na sajtu podgoričkih „Vijesti“ je objavljeno da je oko 19.20 počelo razilaženje građana.

OVAKO SE BRANE SVETINJE! Beranci pregazili kordon policije (VIDEO)

Službenici Centra bezbednosti Nikšić, kako dodaju „Vijesti“, dostavljaju video i foto dokumentaciju nadležnom državnom tužilaštvu, kako bi procenilo da li postoje dela podložna gonjenju po službenoj dužnosti.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter