Izvor: TANJUG
27.11.2023 u 19:25
0

DODIK NAVEO: U BiH je sve lažno, potomci onih koji su 1945. godine prešli u partizane, a lažni je i visoki predstavnik Šmit

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je u BiH sve lažno, kao što je lažan SABNOR BiH, lažan je i visoki predstavnik Kristijan Šmit.

ZAHTEV ZA SMENU: Klub poslanika SNSD-a i Srpski klub uputio je danas inicijativu za smenu ministra odbrane Zukana Heleza

Dodik je na društvenoj mreži Iks napisao da je nekakva organizacija SABNOR BiH fantomska i da možda nešto slično postoji kao SABNOR Federacije BiH. Dodao je da su to verovatno potomci onih koji su 1945. godine prešli u partizane kad su bili sigurni u ishod rata.

„Ne bi trebalo ni komentarisati ovakve nepostojeće organizacije, ali u ovoj zemlji je sve lažno. Kao što je lažan SABNOR BiH, lažan je i visoki predstavnik Šmit“, naveo je Dodik.

On je istakao da je ponosan što pripada srpskom narodu, koji je imao dva antifašistička oslobodilačka pokreta u Drugom svetskom ratu, a to su partizanski pokret i otadžbinske vojne jedinice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter