Izvor: Tanjug
27.11.2023 u 20:14
0

GENERAL SA ISKUSTVOM: General Knežević ima bogato iskustvo, odgovoriće na sve izazove

Srpska članica Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas da je general Gojko Knežević, koji je imenovan za načelnika Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH, čovek sa bogatim znanjem i iskustvom.

„Knežević je čovek sa bogatim znanjem i iskustvom i sigurna sam da će adekvatno odgovoriti svim izazovima. Čestitam njemu i njegovim kolegama saradnicima“, rekla je Cvijanovićeva na konferenciji za medije, prenosi RTRS. Ona je navela da je imenovanje generalskog kora OS BiH nailazilo na opstrukcije više od godinu dana, ali da je to pitanje danas konačno rešeno.

Cvijanovićeva je rekla da je na današnjoj maratonskoj sednici Predsedništva jedna od tema bila i informacija o tvrdnjama ministra odbrane u Savetu ministara Zukana Heleza o navodnim paravojnim kampovima u Srpskoj, dodavši da se Predsedništvo usaglasilo da su takve izjave neprimerene i nedopustive i da ne doprinose stabilizaciji odnosa. „Smišljene laži Zukana Heleza su ustaljena matrica odnosa prema Srpskoj. Apelujem na ljude čija reč ima težinu zbog obavljanja javnih funkcija, da vode računa kako se izjašnjavaju u javnosti“, poručila je srpska članica Predsedništva BiH.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter