Izvor: Tanjug
27.11.2023 u 22:25
1

CIRKUS U PARLAMENTU CRNE GORE: U Skupštini umalo došlo do fizičkog sukoba Abazovića i Zirojevića

U Skupštini Crne Gore večeras je umalo došlo do fizičkog sukoba poslanika pokreta URA Dritana Abazovića i poslanika stranke Socijaldemokrate Crne Gore Nikole Zirojevića.

GENERAL SA ISKUSTVOM: General Knežević ima bogato iskustvo, odgovoriće na sve izazove

Do sukoba je došlo kada je Zirović rekao da Abazović urla na poslanike i pozvao lekare da mu obezbede „bensedin, a nakon toga strepsils“

. „Mislim da ima doktora u ovoj sali, pa ako ne verujete doktoru Erakoviću i Abdiću, tu je i Ćeman.

Pa vas molim da se organizujemo da se poslaniku koji urla na nas već duže vreme da bensedin, a nakon toga strepsils“, naveo je Zirojević. Nakon što je Abazović odgovorio Zirojeviću „kad ti budem rekao zapamtićeš za cijeli život“, Zirojević ga je pozvao da izađu iz skupštinske sale, prenose podgoričke Vijesti. Kako se navodi, teži incident su sprečili ostali poslanici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “CIRKUS U PARLAMENTU CRNE GORE: U Skupštini umalo došlo do fizičkog sukoba Abazovića i Zirojevića”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter