Izvor: BSC HAPPY
14.12.2023 u 18:50
1

DODIK PREDVIĐA RASPAD EU: To sam video pred sam raspad Jugoslavije, nema jedinstva

Ako donesu odluku da Bosna i Hercegovina dobije pregovarački status, onda je to politička odluka. BiH treba da oslobode kolonijalnog statusa, Šmita i stranaca u Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine, rekao je Dodik

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da Evropa treba da oslobodi Bosnu i Hercegovinu kolonijalnog statusa, Kristijana Šmita i stranaca u Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine.

MOŽDA JE ZLATNA: Trešnje u Banjaluci koštaju kao Petra kajgana

Dodik je istakao da u EU nema jedinstva i da Evropu ne čekaju svetli dani, što će se odraziti i na zemlje Balkana, o čemu će biti reči na Samitu EU koji se održava u Briselu.

;

– Ako donesu odluku da Bosna i Hercegovina dobije pregovarački status, onda je to politička odluka. To će uraditi ako taj status daju Ukrajini i Moldaviji. BiH treba da oslobode kolonijalnog statusa, Schmidta i stranaca u Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine, rekao je Dodik.

Dodik smatra da se u Briselu održava veoma težak samit koji će pokazati u kakvom je stanju EU, dodajući da nema jedinstva o ključnim pitanjima.

– Evropa je puna problema i to sam video nedavno kada sam boravio u Briselu. Setio sam se ulazaka u Savezno izvršno veće bivše Jugoslavije pred sam raspad te zemlje. Ne mora to ništa da znači, ali vidim da u Evropi ne postoji konsenzus o svim pitanjima, rekao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DODIK PREDVIĐA RASPAD EU: To sam video pred sam raspad Jugoslavije, nema jedinstva”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter