Izvor: https://www.atvbl.com/happyBSC
08.02.2021 u 21:10
0

Dodik: Srbi su preživeli ustaški genocid, preživeće i Valentina Incka

Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske treba da odbace pismo Valentina Incka, a on njima da podnese izveštaj šta je sve radio tokom mandata, poruka je iz Republike Srpske.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA NE JENJAVA, SITUACIJA GORA: Skoro 2.000 zaraženih!

NEDELJKOVA ODBRANA ŠOKIRA: „Miloš bi možda bio živ da su lekari brinuli“

VEČERAS U ĆIRILICI: Mafija više neće vladati Srbijom (21 čas Happy TV)

Uglavnom je legalizovao sve ono što je antidejtonsko, kaže srpski član, i predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik, i to kršeći međunarodno pravo na bazi političke ideologije koja je tražila da Republika Srpska bude razvlašćena.

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Nije mafija tražila podršku od Narodne bibiloteke (VIDEO)

Belivuku OKREĆU LEĐA! Za OVAKAV STATUS članovi njegove ekipe mogli bi da propevaju!

MARATONSKI! Lajović izbacio Ukrajinca posle pet setova

– Mi ne vidimo Bosnu kao uređenu, centralizovanu zemlju, vidimo je kao zemlju visokoautonomne Republike Srpske, decentralizovane do maksimuma sa jednom, dve ili tri zajedničke funkcije i ništa više.  To što Incko vidi Bosnu centralizovanu bez Republike Srpske to je njegov problem. Ovde živi narod koji je preživeo ustaški genocid, pa će preživeti i Valentina Incka-rekao je Dodik. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter