Izvor: kurir
26.10.2024 u 14:20
0

HITNO UPOZORENJE ZBOG DVOSTRUKOG UBICE: Ne hodajte od graničnog prelaza Dobrakova do Vraneške doline

Zbog dvostrukog ubistva koje se dogodilo u selu Sokolac u okolini Bijelog Polja, a za naoružanim ubicom se još uvek traga, hitnim saopštenjem oglasila se i Lovačka organizacija iz Bijelog Polja.

– Zbog trenutne situacije i ubistva koje se dogodilo zabranjuje se lov i izlazak u lovište do okončanja ove situacije. Lov se zabranjuje kompletnom stranom lovišta od graničnog prelaza Dobrakova do Vraneške doline do granica sa opštinama Mojkovac i Pljevlja, saopšteno je iz LO Bijelo Polje

U potragu za osumnjičenim Alijom B. uključene su sve raspložive ekipe, dronovi i helikopterske jedinice.

– On je danima viđan u našem kraju, meštani su to prijavljivali policiji ali niko nije reagovao. Išao je naoružan sa lovačkom puškom i predstavljao se kao lovac koji je izgubio pse. Ubijeni sestra i brat su ga primili u kuću, dali mu da jede, a on se vratio i ubio ih kroz prozor. Sada svi meštani strepe, ne znaju odakle smrt može da dođe –  kažu uplašeni meštani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter