Izvor: Tanjug
19.09.2020 u 13:34
0

HOROR U KOTORU: Ženu ubila dvojica muškaraca, pa bacili njeno telo

Istražitelji veruju da je u Herceg Novom pronađeno telo državljanke Kanade Ljiljane Simić koja je nestala 6. septembra u Kotoru.

SVE O KORONI

DOKTOR STANOJEVIĆ OTKRIVA SVE O ULASKU KORONE U DOM ZA STARE: PACIJENTE SU DOVOZILI AUTOBUSIMA

DETE IMA SIMPTOME KORONE,A NE ŠALJU GA NA TESTIRANJE: Doktor Goran Vukomanović savetuje kako da postupite u toj situaciji

MINISTAR ŠARČEVIĆ PORUČIO: Od ponedeljka tačan plan nastave za studente

Iz Uprave policije „Vijestima“ je nezvanično rečeno da je identifikacija u toku, ali da je veliki stepen verovatnoće da je reč o osobi koja je nestala u Kotoru.

Zbog ubistva te 54-godišnjakinje policija je Višem državnom tužilaštu podnela krivičnu prijavu protiv dve osobe koje se sumnjaju da su je ubile.

Njeno telo pronađeno je u Herceg Novom sinoć oko 20.40 sati, u selu Mokrine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter