Izvor: KURIR
13.07.2024 u 13:55
0

HTEO JE DA ZARADI ZA LETO ALI SVE JE KRENULO PO ZLU: Detalji užasa u Sanskom Mostu

Sanski Most obavijen je velikom tugom nakon što je u petak u ranim večernjim satima tragično nastradao mladi golman Kristian Klarić u jednom ugostiteljskom objektu!

Klarić, koji je imao 17 godina, nastradao je u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u centru Sanskog Mosta od posledica strujnog udara.

Nezavisne saznaju da mu je to bio prvi radni dan u ulozi pomoćnog konobara i da se okolnosti pod kojima se dogodila tragedija još istražuju. Mladića je prema nezvaničnim informacijama stresla struja kad je mokrim rukama dohvatio uređaj koji se nalazio pod električnim naponom.

MLADOG GOLMANA IZ SANSKOG MOSTA UBILA STRUJA U KAFIĆU: Tuga velika, počivaj u miru, drago dete CELA BiH U ŠOKU ZBOG TRAGEDIJE

Istragu o tragediji vodi Tužilaštvo USK uz pomoć policije i angažovanih veštaka kako bi se istražile sve okolnosti nesreće. Telo nesrećnog mladića prevezeno je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću kako bi se obavila obdukcija.

Smrt mladog i perspektivnog golmana Fudbalskog kluba Rudar iz Kamengrada potresla je sve građane Sanskog Mosta. Zbog tragične smrti Klarića doneta je i odluka da se početak manifestacije „Leto na Sani“ pomeri za naredni dan.

Klarić potiče iz skromne porodice. Mnogo je voleo fudbal i mnogi se prisećaju da je često pešačio kilometrima iz rodnog Starog Majdana, gde je živeo, kako bi na vreme došao na trening.

– Počivaj u miru, dečače, žalosno je to da nisi stigao da ispuniš svoj san i postaneš vrhunski golman. Bio si uzor drugima da kad želiš nešto nije bitno koliko je to daleko već je bitno da radiš srcem. Nikada te nećemo zaboraviti. Bićeš zauvek u našim srcima – oprostili su se iz FK Rudar od nastradalog mladića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter