Izvor: Blic
15.08.2024 u 21:59
0

INCIDENT U JAVNOSTI U BUDVI: Skandalozno ponašanje konobara

Navodno je odbio da usluži istopolni bračni par

Tri godine nakon što je u Crnog Gori stupio na snagu Zakon o životnom partnerstvu lica istog pola i nekoliko venčanja koja su javno propraćena, pre nekoliko dana, desio se navodno prvi incident u javnosti i to u Budvi.

 

 

 

 

 

U komentarima koji su se ređali ispod objave jedan broj tivteraša je pozdravio ovakav potez konobara, ali više je bilo onih koji su branili pravo na ljubav para koji je navodno udaljen iz restorana.

Savet koji je jedan broj tviteraša imao za ove momke, bio je da prijave sve nadležnoj inspekciji.

„E onda se zove inspekcija i zatvori lik i podnese krivična tužba za polnu rasnu … segregaciju, traži odšteta za duševnu bol i dobije 6 meseci zatvora. Ima Crna Gora EU zakon a to što misle njihova stvar platice za to“, kratko je obrazložio jedan od tviteraša.

Sledeći komentar je bio usmeren na ovogodišnji broj turista, koji je jedan od tviteraša iskoristio da navede kako je ovakvo ponašanje ugostitelja „krivo“ za sve.

U komentarima pobesneli zbog navodnog postupka konobara

„Dovoljno su kažnjeni sa nemanjem ljudi. Budva izgleda kao grad duhova. I onaj piton na plaži sam sebe udavio jer nije imao s kim da se slika“, napisao je on.

Na kraju, budući da se priča još uvek nije pojavila u medijima, jedan od tviteraša je izrazio sumnju u autentičnost događaja, kao i u to da i konobar može da iznese svoje viđenje situacije, pod pretpostavkom da je sve istina.

„Prvo treba da se dokaze to. U CG vrlo teško dokazivo. Može da kaže da su bili nepristojni, da su se ljubili i pipkali, da ih je upozorio, da su njega uhvatili za dupe i polni organ… Od ta posla nema ništa, to Vam je jasno?“, zaključio je on na kraju razmene mišljenja.

Zakon o životnom partnerstvu lica istog pola

Zakon o životnom partnerstvu lica istog pola, na predlog Vlade Duška Markovića, Skupština je sa 42 glasa usvojila 1. jula 2020. Prema tadašnjim najavama, najmanje 20 parova čekalo je mogućnost da se venča. Primena tog zakona počela je 15. jula 2021.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter