Izvor: Happy BSC
09.05.2022 u 10:19
0

„IŠAO SI U ĆUZU ZA PSOVANJE, ALI UBIJATI JE BILO DOPUŠTENO“: Isplivao HIT snimak Milanovića, svi su u ŠOKU od reči koje je izrekao! (VIDEO)

Na Tviteru je juče isplivao zanimljiv i prilično kontradiktoran snimak hrvatskog predsednika Zorana Milanovića.

U pomenutom snimku Milanović je upitan da li mu nekada pobegne psovka, na šta je on odgovorio ne zaista čudan način.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Milanović po svemu sudeći psuje ali ne psuje, a uz to možda i pljuje. Nije jasno šta je pisac hteo reći. Jedno je sigurno- rat ne podržava.

HELLO! SRBI SU NAM SAVEZNICI! AMERIKA JE NASTALA NA GENOCIDU! Zoran Milanović BRILJIRAO kao nikada, rekao je sve (VIDEO)

Pogledajte video koji je postao hit na društvenim mrežama:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter