Izvor: ALO
17.06.2024 u 19:39
0

JEZIV INCIDENT U HRVATSKOJ: Stiglo veliko upozorenje

Hrvatska policija izdala je upozorenje građanima nakon što je došlo do strašnog incidenta u kojem je povređeno jedno dete.

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvestila je o incidentu koji se dogodio u subotu, 15. juna, u noćnim satima, na području grada Kutine u Hrvatskoj.

Kako su saopštili, dete je čekićem pogodilo metak u dvorištu, zbog čega je metak eksplodirao.

Dete je teško povređeno, a lekarska pomoć detetu je ukazana u sisačkoj Opštoj bolnici.

Uslediće dalja krivična istraga o okolnostima ovog događaja.

MILATOVIĆ UPUTIO JAVNU PROZIVKU BIVŠEM SAVEZNIKU: „O Spajiću i njegovoj politici najbolje su rekli građani Budve“

Policija uputila upozorenje građanima

Hrvatska policija je uputila i upozorenje građanima da izbegavaju ovakve incidente.

– Kako bi se ubuduće izbegli ovakvi ili slični neželjeni događaji, pozivamo i apelujemo na sve one koji još uvek negde u svojim domovima drže ili kriju oružje, municiju ili minsko-eksplozivna sredstva da ih dobrovoljno predaju, uz napomeu da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske stanice kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozleđivanja, već da o svojoj nameri predaje obaveste na broj 192 ili najbližu policijsku stanicu – navodi se u saopštenju prensi Jutarnji.hr

.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter