Izvor: KURIR
01.07.2024 u 19:05
0

JEZIVI DETALJI UBISTVA BEBE U HRVATSKOJ: Te večeri su slavili, ne znamo šta se dogodilo

Hrvatska je u šoku nakon što je mlada majka u subotu ubila tek rođeno dete!

Telo bebe je prema nezvaničnim informacijama pronašao član porodice koji je nakon toga pozvao policiju. Tužilaštvo je saopštilo da je hrvatska državljanka, koja ima 22 godine, osumnjičena za teško ubistvo i da je zatražilo da joj sud odredi pritvor.

Komšije za portal 24sata navode da su počeli da se okupljaju oko kuće kad su videli da je stigla policija. Šokiralo ih je kad su čuli što je bilo. Navode da porodica nije problematična i da su devojku često viđali.

„NA SVE NAČINE BI DA U VLAST INSTALIRAJU POSLUŠNIKE“: Premijer RS Višković o žrebanju u Centralnoj izbornoj komisiji BiH

– To je bila cela plejada policije. Nismo znali šta se događa i onda smo u jednom trenutku videli mrtvačka kola. Noge su nam se odsekle! Ovo je malo mesto i svi se poznajemo. Znamo i tu porodicu. Videli smo je nedavno i kako kosi travu. Niko nije ni primetio da je trudna. Svaki put kad bi prolazila, lepo bi nas pozdravila, ali nisu bili previše druželjubivi s komšijama – govore komšije.

Porodica je kobne večeri imala proslavu u obližnjoj vinariji.

– Tu noć su se okupili u vinariji i slavili. Ne znamo šta je tamo tačno bilo. Tu noć je došla i policija. U kući žive otac, majka, baka i ta devojka koja je studirala. Imaju još jednu stariju ćerku koja ne živi ovde, a ona je došla odmah sutradan. Kažemo vam, fini ljudi, uvek se lepo pozdrave. Dobrostojeći su, ali ko će ga znati više. Nesreća je to velika. Ko smo mi da sudimo – govore uznemireni susedi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter