Izvor: 24sedam
13.09.2024 u 13:07
0

JEZIVO U BRČKOM: Pokušaj ubistva pištoljem u ženu

- Poslao ćerku po pištolj, pa pucao supruzi u glavu -Pre nego što je ispalio metak, nesrećnu ženu je maltretirao ceo dan

Tužilaštvo Brčko podiglo je optužnicu protiv Osmana Husejnovića (35) zbog sumnje da je u junu prošle godine u brčanskom naselju Prutače hicem iz pištolja pokušao da ubije suprugu. Protiv Husejnovića, koji je već osuđivan za krivična dela s elementima nasilja, uključujući i pokušaj ubistva poznanika od pre dve godine, optužnicu je potvrdio Osnovni sud distrikta Brčko, saopšteno je iz Tužilaštva BD BiH.

INCIDENT U KOMŠILUKU: Avioni se zamalo sudarili

Husejnović je optužen da je 4. juna 2023. godine oko 02:00 sata u naselju Prutače, u stanu u kojem živi sa porodicom, iz pištolja kojeg je nelegalno posedovao, pucao na suprugu R. Š. u nameri da je liši života. Njemu se stavlja na teret da je iz pištolja, kojeg je skrivao u susednom stanu njegove majke, pošto ju je grubo izvređao, pljuvao i tukao, iz neposredne blizine ispalio jedan metak u glavu žrtve.

– Kako se navodi u optužnici, brutalnom pokušaju ubistva prethodilo je celodnevno maltretiranje žrtve, koje ukućani nisu mogli da zaustave a ni komšije pozvane u pomoć od njihove maloletne ćerke. Upravo je ćerku nasilnik poslao po ukradeni pištolj, koji je skrivao u stanu njegove majke i za kojim traga policija, a iz kojeg oružja je potom pucao na suprugu. U optužnici se navodi da je najpre pokušao ispaliti hitac u pod, pa kada je shvatio da je pištolj prazan, napunio ga je s najmanje pet metaka i stavio za pojas. Zatim je nastavio nasilje prema supruzi, okončavši ga pucanjem iz pištolja u glavu žrtve, dok je sedela na kauču, nanevši joj jednim hicem prostrelnu ranu u predelu očne jabučice – navodi se u saopšenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter