Izvor: kurir.rs
19.12.2020 u 20:24
0

KILOMETARSKE KOLONE NA ULASKU U HRVATSKU: Svi PPOŽURILI pred praznike, pogledajte (VIDEO)

Pretpraznički vikend je Hrvatskoj doneo velike gužve, pa su se na ulazima u zemlju stvorile kilometarske kolone, a vreme čekanja samo raste. HAK navodi kako se na pojedinim prelazima čeka i do osam sati.

Putnici su nervozni, trube i negoduju.

Najviše se čeka na Bregani, ali i na Pasjaku, oko četiri sata. Mnogi pokušavaju da nađu alternativne pravce, pa se tako stvaraju gužve i na malim prelazima.

Mnogi vozači na Bregani su nervozni nakon višesatnog čekanja, a jedino što im preostaje je truba.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PO GRADOVIMA Beograd stao na kotu 1.000

OTKRIĆE BRITANACA Novi soj kovid 19 brže se širi!

DOBRA VEST NA SVETOG NIKOLU! Padaju korona brojke!

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MAKRONOM: Poželeo sam mu brz oporavak! (FOTO)

GOJKOVIĆ: Fajzerova vakcina ispunjava sve propisane standarde

„Čekam već 15 sati, pomerio sam se tek 15 kilometara. Putujem iz Minhena u Srbiju i samo moram da prođem kroz Hrvatsku. Imam PCR test“, rekao je vozač. Kaže da ne bi ni putovao da nema hitan slučaj u porodici. Drugi je rekao da čeka devet sati i ide iz Švajcarske u BiH.

Zbog aktuelnih epidemioloških mera svi su požurili kako bi stigli na svoje odredište za praznike.

Najveća kolona stvorila se na Bregani, tamo će putnici za prolaz stajati osam sati.

Uprkos pandemiji korona virusa i apelima svim građanima da ostanu u svojim domovima te ne putuju u druge zemlje, veliki deo njih je ipak odlučio da sedne u automobile.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter