Izvor: TANJUG
28.05.2024 u 17:50
0

KNEŽEVIĆ POZVAO SPAJIĆA NA POLIGRAF: „Zamoliću Karleušu da ti da autogram, ako budeš smeo da dođeš od Severine“

Lider Demokratske narodne partije (DNP), Milan Knežević pozvao je danas premijera Milojka Spajića da na poligrafu u Visbadenu provere ko od njih dvojice govori istinu kada je reč o obećanju koje je predsednik Vlade dao u vezi sa glasanjem Crne Gore u GS UN o rezoluciji o Srebrenici.

Knežević je to naveo u reagovanju na sinoćnju objavu Spajića na platormi Iks, u kojoj je Kneževića upitao: „Ko ti to baje“.

Milan Knežević Foto: Printscreen/Happy

Spajić je tako reagovao na izjavu Kneževića tokom gostovanja na TV Happy da je premijer njemu i Mandiću obećao da će Crna Gora biti uzdržana prilikom glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN.

“Miki, pošto ste izgoreli poligraf u CB-u, a ti imaš veze u Nemačkoj, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže od nas dvojice. I da onaj na koga zapišti poligraf podnese ostavku na sve funkcije? Je li to pošteno?“, upitao je Knežević u objavi na Instagramu.

Knežević navodi da će lično snositi troškove puta do Visbadena, pošto je, kako kaže, „Do Kvon u zatvoru, a Kotrel je pukao 20 miliona na kocki pre neku noć”.

„A pošto voliš Karleušine pesme, zamoliću je da ti da autogram kad bude održala koncert u Zeti, ako budeš smeo doći od Severine. Tik-tak, tik-tak…“, napisao je Knežević u odgovoru Spajiću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter