Izvor: Blic.rs
14.09.2020 u 14:24
0

KRALJICA DŽEPAROŠA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJSKU KLINIKU: Određen joj je jednomesečni pritvor nakon krađe u Banjaluci!

Osnovni sud u Banjaluci odredio je jednomesečni pritvor Sabaheti Džindo kraljici džeparoša osumnjičenoj za krađu novca iz frizerskog salona.

Džindo će tako privremeno biti smeštena na urgentno odeljenje Klinike za psihijatriju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Urgentno odeljenje, piše Srpskainfo.

– Pritvor i zadržavanje u zdravstvenoj ustanovi, određen ovim rešenjem može trajati najduže do 11. oktobra – naveli su iz Osnovnog suda u Banjaluci.

SVE O SPORTU

PRVI REKET SVETA NASTAVLJA DA ŠOKIRA JAVNOST: Ne mogu da garantujem da opet neću RADITI NEŠTO SLIČNO

POBEDA KRAJINOVIĆA: Srbin u drugom kolu Rima

OPASAN PO CRVENO-BELE: Nemanja Jović staviopotpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom!

STANKOVIĆ O POTEZU OMONIJE KOJI ČE OTEŽATI POSAO ZVEZDI NA KIPRU: To je jedno od njihovih oružja!

Džindo je uhapšena nakon što je policija utvrdila da je iz frizerskog salona u Banjaluci ukrala 2.350 maraka.

Zajedno sa osumnjičenom uhapšen je njen suprug Mirsad Džindo, ali je on nakon kriminalističke obrade pušten da se brani sa slobode.

Džindo posjeduje nalaz sa Psihijatrijske klinike Sokolac, gde je bila na lečenju od 5. novembra 2018. godine do 5. juna 2019. godine, a dijagnoza glasi šizofrenijski poremećaj koji se ogleda u patološkoj krađi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter