Izvor: Tanjug
07.10.2021 u 07:36
0

KURTI NE PRESTAJE: Traži od Samita EU-Zapadni Balkan da KAZNI Srbiju

Kosovski premijer Aljbin Kurti, koji je učestvovao na Samitu EU-Zapadni Balkan na Brdu kod Kranja, zatražio je da se osudi, kako je rekao, „umešanost srpske vojske na kosovskoj granici“.

PROČITAJTE JOŠ: JAK ZEMLJOTRES U DALMACIJI: Epicentar severoistočno od Splita, ljudi u panici!

„Borbeni avioni MiG-29 leteli su uz granicu, dok je ruski ambasador u Beogradu otišao na granični prelaz da pregleda tamošnje okupljanje srpskih trupa“, kazao je Kurti, prenosi prištinski Ljajmi.net.

PROČITAJTE JOŠ: Hrvatski navijači vređali Partizan i sudije na nacionalnoj osnovi: Ovo je samo UPOZORENJE!

On je takođe podsetio da je prošlo više od tri godine otkako je Evropska komisija po drugi put preporučila liberalizaciju viznog režima za Kosovo i zbog toga je još jednom uputio poziv liderima zemalja koje se protive liberalizaciji viza za Kosovo da priznaju napredak koji je Kosovo postiglo po ovom pitanju.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter