Izvor: tanjug
15.07.2022 u 10:18
0

MUSLIMANSKA POLITIKA SARAJEVA NEPRIHVATLJIVA! Dodik poručio: „Sarajevsku politiku ne mogu nametnuti ni Šmit, ni Satler, ni EU!“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da je neprihvatljiva, kako kaže, „muslimanska politika iz Sarajeva“ i ne može je nametnuti ni Kristijan Šmit, ni šef Delegacije EU u BiH Johan Satler, ni EU.

DODIK NIKAD PRECIZNIJI: Politiku Sarajeva nam niko ne može nametnuti! „U čemu je razlika iz one okupacione vlasti iz 1941.godine i ovoga što Šmit hoće? Ni u čemu“

– Mi to nećemo prihvatiti i ne može to nametnuti ni Šmit, ni Satler, ni EU koja, po meni `ne miriše na dobro` jer tamo sede sve neki nedorečeni ljudi, a stalno napadaju Republiku Srpsku, koja je njima po difoltu problem – rekao je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodik je to rekao u sinoćnjem intervjuu za bjeljinsku tv. Arena i poručio da je stoga potrebno još jače okupljanje, jačanje ideje koja se zove Republika Srpska i njene autonomije u okviru BiH.

Govoreći o najavljenom dolasku nemačkih vojnika u BiH, Dodik kaže da to neće biti one jedinice iz 1941. godine, već „ešaloni koje predvodi Kristijan Šmit“, ali da u njima nema razlike ni u čemu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter