Izvor: Kurir
05.06.2024 u 18:40
0

NIJE KRIV ZA UBISTVO? Sudije zgrozio jednom rečenicom!

Prvoosumnjičeni za ubistvo Vanje Đorčevske i Panče Žežovskog, Ljupčo Palevski Palčo, priveden je na saslušanje u skopsko tužilaštvo, piše "Skoplje1".

Tužiteljka Jaklina Krstevska-Josifovska ispitaće ga prvi put, nakon što je izručen iz Turske, gde je bio u bekstvu. On je u tužilaštvu više od sat vremena.

DODIK DOBIJA ODLIKOVANJE U RUSIJI: Predsedniku Republike Srpske razgovaraće sa Putinom I BIĆE MU DODELJENA MEDALJA!

Palevski je već rekao da se neće braniti ćutanjem, a kada je priveden na sud je pokazao da ima dokaze da nije kriv za ubistva. On je negirao bilo kakvu povezanost, iako izjave osumnjičenih i dokazi kojima raspolažu u Tužilaštvu govore drugačije.

Vlatko Kešišov, Velibor Manev i Bore Videvski već su optuženi za dva krivična dela ubistva i otmice. Za pomaganje se goni i Aleksandar Gjoreski, otac ubijene Vanje.

Optužnica je zasnovana na usmenim i materijalnim dokazima o postupanju okrivljenih, ali kako se nastavlja postupak protiv prvoosumnjičenog koji je nedavno izručen iz Republike Turske, javno tužilaštvo ne može da saopšti detalje u vezi sa dokaznim materijalom.

Podsetimo, nestanak 14-godišnjeg Vanje prijavljen je 27. novembra, a Panče iz Veleša 24. novembra. Njihova tela pronađena su 3. decembra. U vezi sa dva slučaja osumnjičeno je pet osoba, od kojih su tri (Vlatko Kešišov, Velibor Manev i Bore Videvski) priznale krivicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter