Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
22.01.2024 u 17:55
0

OTAC UBIJENE VANJE OSTAJE U PRITVORU: Tereti se da je pomogao u otmici ćerke

Sud je odbio zahtev njegovog advokata da bude pušten u kućni pritvor.

Aleksandar Gorčevski, otac male Vanje Đorčevske (14), koja je brutalno ubijena krajem novembra u okolini Skoplja, ostaje u pritvoru. Sud je odbio zahtev njegovog advokata da bude pušten u kućni pritvor.

Podsetimo, otac ubijene Vanje tereti se da je pomogao u otmici ćerke, koja je nedugo potom svirepo ubijena i zakopana na njivi u selu nadomak Skoplja.

– Sudija za prethodni postupak, na predlog odbrane A.G. osumnjičenog za krivično delo otmice iz čl. 141 stav 2 u stavu 1 KZ, a u vezi sa ubistvom maloletne V.Đ. i P.Ž., iz Velesa, da meru pritvora zamene kućnim pritvorom, po pribavljenom mišljenju nadležnog javnog tužioca doneli su rešenje kojim se odbija predlog odbrane. Protiv ove odluke stranke imaju pravo žalbe Krivičnom veću – navodi se u saopštenju Osnovnog krivičnog suda Skoplje.

UŽAS U GOSTIVARU: Radnika na tehničkom pregledu polio benzinom, hteo da zapali i njega i auto

Takođe, početkom januara produžen je pritvor za petoro osumnjičenih koji se terete za otmicu i ubistvo Vanje i ubistvo Panča Žežovskog (74) iz Velesa.

Troje se terti za ubistvo i otmice, otac male Vanje se tereti da je pomagao u otmici, a jedna osoba se tereti da je glavnoosumnjičenom Ljupču Palevskom pomogao prilikom bekstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter